Звездите от Братя Искра Донова и Стойо Мирков гостуваха в Здравей, България,

...
Звездите от Братя Искра Донова и Стойо Мирков гостуваха в Здравей, България,
Коментари Харесай

Ива и Калин от Братя:между прошката и възмездието

Звездите от  " Братя " Искра Донова и Стойо Мирков гостуваха в " Здравей, България ", където обсъдиха обратната връзка от феновете, дали хитовия сериал ще има благополучен край, любовния катарзис в връзките сред героите им Ива и Калин.

„ Аз персонално внимавам за противоположната връзка, тъй като ние по този начин или другояче сме го снимали. И не могат да се вършат корекции. Корекции могат да се създадат в трети сезон. Иначе има много тайнственост в сегашния сезон, в това число и в нашите взаимоотношения “, споделя актрисата Искра Донова.

„ Хората мрънкат. Къси били епизодите. Това е добре. Предишния сезон се излъчваше по пет пъти седмично, а сегашния – в три. Трябва да има раздразнение, с цел да желаят още “, добавя Стойо Мирков.

„ Сериалът съумя да завоюва феновете с доста добра актьорска игра. Всички нужни съставни елементи за един добър сюжет, ги има ”, разкрива Искра.

„ Хепи енд не е имало и в предходния сезон. Тук ми харесва, че историята е по-близо до живота, по-пълнокръвни са облиците, по-сложни са взаимоотношенията. Героите би трябвало да се борят със себе си и да преодоляват своите дефекти “, добавя Стойо Мирков.

„ Няма да е бързо сигурно, само че целия сезон е фокусиран върху втория късмет, върху прошката, както и върху мистерията. Дори и да се стигне до това, в случай че се стигне, то ще продължи дълго. Не одобрявам доста неща в героинята си. Приличаме си по упоритостта. Във втори сезон тя се бори да избави фамилията си. Но в първи сезон не мисля, че имаме общи черти. В идващия епизод на Ива ще й се случи нещо в работата, което може да я докара до банкрут. Предстои й голям гаф “, споделя Искра Донова.

„ За мен най-важното е, че публиката разбра е, че те се обичат. А дали ще съумеят да бъдат дружно е забавно и за мен самия “, разсъждава Стойо Мирков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР